Vacature Productiemedewerkers

Voor onze nieuwe vestiging in Oss zijn wij op zoek naar

Productiemedewerkers op de “plak afdeling” ( 30-38 uur)

Kun jij netjes en precies werken? Vind je het leuk om te puzzelen en oplossingsgericht te denken? Leer jij graag iets nieuws? Dan hebben wij een leuke job voor jou als productiemedewerker op de plak afdeling.

DieVision B.V. produceert al 70 jaar stansvormen voor de grafische- en verpakkingsindustrie. Wij maken stansvormen voor massiefkarton, golfkarton en vouwkarton. Zo maken we stansvormen voor bijvoorbeeld (luxe) verpakkingen, winkeldisplays, maar ook puzzels.

DieVision is onderdeel van de Franse Groupe Vacher, met vestigingen in Frankrijk, Polen, Oostenrijk en België. Op dit moment heeft DieVision twee vestigingen in Nederland, in Westzaan en Oss.

Een belangrijk onderdeel bij de productie van deze stansvormen is de eindafwerking. De messen van de stansvorm worden beplakt met rubber, om de levensduur te verlengen en te voorkomen dat karton aan de messen blijft hangen. Dit is een precies werkje wat handmatig gebeurd en oog voor detail vereist

Binnen een klein team krijg jij een gedegen interne opleiding, waarna je volwaardig meedraait bij het beplakken van stansvormen, en het verzend gereed maken van de opdrachten.

Wie ben jij?

  • Je bent handig en secuur, en werkt graag met je handen.
  • Je hebt interesse in techniek en vakmanschap.
  • Je bent fysiek in orde om de werkzaamheden in ons bedrijf uit te voeren.
  • Je bent collegiaal en flexibel.

Wat mag je verwachten?

  • Een gedegen interne opleiding en begeleiding.
  • Een prettige werksfeer op een nieuwe locatie.
  • Een contract op basis van 30-38 uur met een vooruitzicht op een vast contract.
  • Goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao van het metaalbewerkingsbedrijf.

Solliciteren:
Past dit bij jou? Dan zien wij graag jouw CV en motivatie brief! Deze kun je mailen naar pz@dievision.nl Voor vragen over deze vacature kun je terecht bij José Illegems (PZ), bereikbaar via 0162-572888 of bovengenoemde mail.


CUIR stansvorm Puzzel stansen Roterende stansvorm Separatie stansvorm