Puzzel stansen

Puzzel stansen

DieVision maakt puzzel stansen mogelijk door de beste materialen te leveren. Wij bieden een ruim assortiment stansen in verschillende vormen en maten. Met onze onderdelen maakt u zelfs een ingewikkelde puzzel voor de eindgebruiker! De amateur puzzelaar verwacht steeds dat de puzzels moeilijker worden zodat ze hier langer plezier aan hebben. Wij zorgen dat u dit kunt realiseren. Door jarenlange kennis en ervaring hebben wij ons ontwikkeld tot een specialist op het gebied van stansvormen, machinerie en het bieden van ondersteuning.

Puzzel stansen van uitmuntende kwaliteit

Wij zorgen dat er geen enkel puzzelstuk gelijk is aan elkaar door uiteenlopende vormen aan te bieden. Desgewenst maken we deze voor u op maat. Ook zorgen wij voor een precieze afwerking zodat de interlocking kwaliteit zeer hoog is. Met puzzel stansen van DieVision biedt u uw klant lange tijd veel plezier. De stansvorm voor de puzzel wordt via Cad data gerealiseerd zodat u een perfect eindresultaat kunt verwachten dat uniek is van elkaar. Als u dit wenst is het mogelijk een film te tekenen die direct het beeld van de puzzel toont.

Naast puzzel stansen kunt u bij ons terecht voor andere stansopdrachten en onderdelen zoals een uitbreker en rilmatrijs.

Neem contact op en laat uw puzzel op professionele wijze stansen!