Trimsaver

Trimsaver

De TRIMSAVER waarvan DieVision de licentie rechten heeft zorgt voor een goed resultaat op het gebied van afvalverwijdering bij roterend stanzen. De voordelen worden omschreven als revolutionair. De steeds hogere eisen aan “afval vrij” leveren worden met dit product ingevuld. Tevens zorgt TRIMSAVER ervoor dat men smaller randafval kan gebruiken door de controle die het product heeft op het afval. Dit samen met een hogere output (minder machinestops) en minder stansdruk, waardoor minder slijtage van de anvils, spreken we hier van een duidelijke win-win situatie. Dit zorgt voor een grote besparing. Trimsaver is de oplossing op het gebied van afvalreducering en controle over het afval waardoor het wegblijft uit de produkten.

Trimsaver: een gepatendeerd product

DieVision biedt oplossingen voor uiteenlopende processen. De technologie in verpakkingsindustrie staat niet stil. Ook de afvalcontrole is hieraan onderhevig. De trimsaver is een gepatenteerd product dat wij graag aanbieden voor goede resultaten en besparingen. Converters van golfkarton besparen op vele gebieden zoals:

  • Stilstand in het productieproces
  • Kleiner velformaat
  • Snellere productie
  • Minder slijtage door lagere stansdruk
  • Op de kosten van golfkarton alleen al bespaart u tussen de 2 en 3%

In de praktijk

De TRIMSAVER doorloopt drie stappen om het afval doeltreffend te verwerken. In de eerste plaats wordt druk uitgeoefend, vervolgens wordt iedere ruimte geblokkeerd. Tot slot werpt de trimsaver het afval uit. Onze klanten zijn zeer tevreden over het gebruik en de diensten die wij leveren. Wij kunnen naast het aanbieden van de trimsaver ook helpen om uw processen te verbeteren. Onze technische dienst stelt een plan van aanpak op nadat er grondig onderzoek is verricht.

Vraag een offerte aan of neem contact op als u meer informatie wilt over de trimsaver!