CUIR stansvorm

CUIR stansvorm

De CAD specialisten van DieVision hebben een jarenlange ervaring op het gebied van het CUIR stansproces. Deze machine combineert het stansen en uitbreken in 1 vorm. Er wordt hiervoor alleen gebruik gemaakt van vlakke stansvormen. Wij zijn in staat de componenten zo te positioneren dat u een fantastisch eindresultaat kunt verwachten, waarbij het afval optimaal gescheiden wordt van het gestanste product.

Een CUIR stansvorm die doeltreffend werk levert

Als u op zoek bent naar een CUIR stansvorm stelt u hier bepaalde voorwaarden aan. ondanks onze deskundigheid en jarenlange ervaring zijn wij ons blijven ontwikkelen. Hierdoor weten wij inmiddels de juiste verhoudingen om een CUIR stansvorm optimaal te laten produceren. Wij weten de juiste soort berubbering te kiezen en de juiste hoogte in te stellen om het proces soepel te laten verlopen. Hierbij hebben wij ook versies die uitermate geschikt zijn voor de “Miehle” machines van vroegere makelij. Een CUIR stansvorm is in verschillende combinaties te bestellen. U bepaalt wat u nodig heeft en wij maken het mogelijk!

Diensten van DieVision

Naast dat wij een CUIR stansvorm leveren van hoge kwaliteit kunt u bij ons ook terecht voor uiteenlopende producten die geschikt zijn voor het stansen van verschillende materialen. Daarbij bieden wij een uitgebreid dienstenpakket aan. Op het gebied van stansen bieden wij opleidingen en trainingen aan. Deze kunnen theoretisch en in de praktijk worden gegeven.