Roterende stansvorm

Roterende stansvorm

DieVision biedt roterende stansvormen aan die een hoge nauwkeurigheid garanderen. Op deze manier levert u hoge kwaliteit aan uw klant. Het produceren van stansvormen is een constant verbeter proces dat zorgt voor meer precisie. Zowel de lasers, de lijnverwerking als de aqua-jet worden inmiddels optimaal aangestuurd door Cam data. Hierdoor wordt er efficiënt gewerkt met een hogere snelheid dan voorheen mogelijk was.

Roterende stansvorm levert het beste resultaat

Het werken met een roterende stansvorm biedt vele voordelen. Naast het, met een hoge nauwkeurigheid, lasersnijden, biedt het automatisch knippen en automatisch buigen een grote garantie voor kwaliteit en stabiliteit (hoge levensduur). Door gebruik te maken van een roterende stansvorm wordt met nauwkeurigheid een goed eindproduct afgeleverd. Daarbij wordt de tijd verkort doordat alles automatisch gebeurt. De stansmessen zijn goed afgewerkt door gebruik te maken van aqua- jet gesneden rubber. Wij weten de juiste soort berubbering te kiezen en de juiste hoogte in te stellen om het proces soepel te laten verlopen. De combinatie van perfecte mes aansluitingen en een goed uitgekiende berubbering zorgt ervoor dat het product afvalvrij wordt gestanst. Uitgaande dat er voldaan wordt aan de design variabelen, nodig voor het roterend stansproces!

Advies van DieVision

De medewerkers van DieVision hebben veel kennis over het gebruik van bijvoorbeeld een roterende stansvorm. Zij brengen hun ervaring graag aan u over en kunnen desgewenst technische audits verzorgen. Wij bieden u vervolgens een plan van aanpak zodat u het proces kunt verbeteren.

Neem contact op als u meer informatie wilt over een roterende stansvorm!