sales@dievision.nl
Gasstraat-Oost 48, 5349 AV, Oss, Nederland

Inspirere Innovations

inspirere_07

Inspirere Innovations is een netwerk van 8 onafhankelijke stansvorm producenten gevestigd in Canada, USA, Engeland, Frankrijk en Nederland.

[nggallery id=34]

Doordat iedere stansvorm producent onafhankelijke opereert en internationaal gesitueerd is, kan er lokale steun aangeboden worden in ieder zijn eigen taalgebied en heeft elk lid toch toegang tot een schat aan internationale kennis en ervaring.
Dit geeft een duidelijk signaal van innovatie, kwaliteit verbetering en out-put vergroting af
Inspirere Innovations is ook een netwerk dat elkaar “een spiegel voorhoudt”. Drie maal per jaar komen de leden bij elkaar, op steeds wisselende locaties.
Dit kan zijn op de locatie bij één van de leden, of er wordt een meeting gepland in combinatie met het bezoeken en/of deelnemen aan een vak gerelateerde beurs.
De onderwerpen van deze meetings kunnen zijn;
- verbetering productie proces intern
- optimalisering productie proces bij onze klant
- innovatie in stansvormen.
- innovatie in stans systemen/processen

Wat kunnen we van elkaar leren, waar kunnen we zo nodig aanpassingen doorvoeren in onze eigen organisatie zodat we mensen, machines en processen effectiever kunnen inzetten?
Inspirere Innovations kijkt ook naar de behoeften van de klanten en speelt daarop in. Hieruit kunnen nieuwe innovaties bedacht en geformaliseerd worden. De belangrijkste innovatie die voortgekomen is uit samenwerking met klanten, is het “Trim Saver System”.
Daar is het niet bij gebleven! Ook hebben we andere innovaties zoals de “Impression Counter” en “RFID”
http://www.trimsaversystem.com/

Inspirere Innovations is tevens een gesprekspartner voor toeleveranciers. Voldoet het huidige machinepark? Wat kan er aan de huidige machines verbeterd worden? Wat wil Inspirere in de nieuwste generatie verwerkingsmachines verbeterd zien. Hiervoor nodigen we toeleveranciers uit om samen met ons in gesprek te gaan. Iets waar we zeer pro-actief!
in zijn.

Uit gesprekken met toeleveranciers is mede ook de nieuwe “Serra-handle” * ontwikkeld. Verder hebben we bedacht om het ontwerp van het “Posilock beugels” aan te passen. Wij hebben voorgesteld om de bevestigingsopening aan twee zijden te maken in plaats van aan één zijde. Hierdoor worden ze nooit verkeerd bevestigd aan de roterende kap! Hiervoor zijn we in gesprek met Bobst Lyon.

http://www.inspirere.com/

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram