Samenwerkingsverband tussen DieVision/ Aprisys, Bieling & Petsche en Cito!

De firma CITO, onder andere fabrikant en leverancier van materialen voor de stansvorm produktie, is een technisch samenwerkingsverband aangegaan met de Oostenrijkse stansvorm producent Bieling & Petsche  (Groedig en Wenen) en DieVision/Aprisys.
Het gezamenlijke streven is, naast het verbeteren van de bestaande produkten, vooral het ontwikkelen van nieuwe materialen & technieken voor de stansvorm industrie. CITO wil hiermee een brug slaan tussen enerzijds de bestaande problemen van de stansvormmakers en anderzijds de wensen van de eindgebruikers (drukkerijen, kartonnages, golfkarton industrie en verpakking bedrijven,…).
De firma CITO levert wereldwijd aan ongeveer 30.000 klanten en staat open voor de wensen of vragen van deze klanten. Zij zijn ervan doordrongen dat deze wensen alleen door samenwerking tussen CITO en stansvormmakers kunnen worden omgezet in realiteit.  

Vanuit deze optiek zijn wij blij dat DieVision/Aprisys gevraagd werd mee in deze “R&D development group” te stappen.
Wij hopen samen een duurzaam en succesvol partnerschap op te zetten waarbij alle partijen en in het bijzonder onze klanten de winnende partij zijn. 


CUIR stansvorm Puzzel stansen Roterende stansvorm Separatie stansvorm