Topmatrix

Topmatrix

De steeds hogere eisen die aan verpakking gesteld worden in combinatie met steeds lichtere karton soorten zijn op het lijf geschreven voor het produkt “TOPMATRIX”. Door gebruik te maken van de Topmatrix technologie worden verpakkingen schoner geproduceerd, met minder vezels en stansstof. Ook het scheuren van de binnen-liners wordt geminimaliseerd. Daardoor maken wij het mogelijk dat u volgens de HCCP normen werkt binnen de food industrie.

Topmatrix stansvormen van hoge kwaliteit

DieVision is licentiehouder van de TOPMATRIX technologie. Onze afzetmarkt van dit product bevindt zich in de Benelux en Polen. Velen zijn u voorgegaan en hebben topmatrix stansvormen aangeschaft. De voordelen zijn eindeloos. Zo is het niet nodig rilstrips aan te brengen, wat zorgt voor een verbeterde kwaliteit en breekt het karton minder snel. Ook zorgt het gebruik van de topmatrix technologie voor een goede drukverdeling. Naast topmatrix stansen kunt u ook bij ons terecht voor:

  • Uitbrekers
  • Separatie
  • Verschillende stansvormen

Advies op maat

Om het stansproces binnen uw proces te verbeteren bieden wij de mogelijkheid technische audits uit te voeren. De uitkomsten van het onderzoek leiden tot een gedegen plan van aanpak. Onze technische medewerkers zijn zeer zorgzaam en nauwkeurig. Daarbij hebben zij kennis van de laatste ontwikkelingen die zij combineren met praktijkervaring zodat de juiste resultaten tot stand komen.

Bent u benieuwd naar de topmatrix technologie? Neem contact op of vraag direct een offerte aan!